BILSPORT

Go Kart

Kjempeartige dager på 650 meter lang utendørs bane i flotte omgivelser i nærheten av Gourdon. Med 270 eller 390cc Go-Karts arrangerer vi mange forskjellige typer løp for team eller for individuelle. Seierspall, pokaler og flotte premier, her kan vi lage en perfekt halv-dag for firma-team dager. Trivelig familiedrevet lunsj-restaurant i Gourdon, 10 minutters kjøring fra banen

Formel 1 kjøring

Vi arrangerer turer til AGS banen som ligger i Le Luc, 1 1/2 times kjøring fra Nice.
Kombinér firmaturen med en sjelden og unik opplevelse for utvalgte kunder, medarbeidere eller andre inviterte. Vi kan love en dag utenom det vanlige.

1968 startet bil-ingeniør og entusiast Henri Julian AGS-teamet i Le Luc, og jobbet seg fra Formel Frankrike til Formel Renault, Formel Renault Europa, F2, F3 og til slutt F1.

1992 lanserte AGS F1-kjøreskole på « Circuit du Var », eller som vi på norsk kaller « Var-banen ». På 10 år har flere enn 15 000 entusiastiske elever fra hele verden prøvd seg bak rattet. Ikke mange fra Norge, men nå er det kanskje dine ansattes tur til å få realisert drømmen?

Program:

  • Velkommen – frokost – introduksjon av « teamet »
  • Du utstyres med kjøredress, sko, hansker og hjelm
  • « Briefing » på Formel 3
  • Bli kjent med banen i minibuss
  • Tilsammen 20 runder med Formel 3, instruksjon og korrigering gis underveis
  • Lunsj
  • « Briefing » Formel 1
  • DU kjører Formel 1, minimum 4 runder, max 15
  • Prisutdeling, diplom og obligatorisk – Champagne!

Fjell og vann-aktiviteter

Området nord for Nice og Cannes er idéelt for rafting, kanoturer eller kajakking. Vannstand avhenger av årets sesonger, men mange muligheter fra april til ut oktober. Rafting ideelt når det er mye vann, som på våren, kano-rafting er et godt alternativ dersom mindre vann.(og er også lettere fysisk)

En typisk dag består av 4 ½ time vannaktiviteter: 2 timer på morgenen og 2 ½ på ettermiddagen men 1 times pause for lunsj. Vi tar med matpakker eller arrangerer picknic midtveis.

Hydrospeed
Med et flyteelement og svømmeføtter, blir man ett med elven, med dens bevegelser og hastighet! Her kommer man virkelig i ett med det våte element, garantert sterke opplevelser!

Elve-vandring (Randonée aquatique)
Dette er en slags innføringen i juving/canyoning som inkluderer svømming, gåing, hopping og skliing i og langs elven. En utfording som er åpen for å avgjøre hvert hopp/sklie på stedet.
På denne måten kan man oppdage Europas største Canyon, Grand Canyon du Verdon med 450 meter dyp…

Juving (Canyoning)
Litt tøffere og mer sportslig enn elve-vandringen. Her opplever man elvens ville svingninger og trange bukter. Man følger elven i form at svømming, gåing, hopping, skliing, rappellering og kabler. Fra nybegynnere til de som er godt vant med juving.

Fjellklatring
Le Palud blir ofte ansett som et av Europeiske klatreres mekka. Det finnes mange muligheter nærmere Monaco, Cannes og Nice også men alle graderinger.

Comments

There are no comments yet!

Leave a comment