TILBAKEMELDINGER


Mai 2017 – En reise med Trines Matblogg
Fra Trine Sandberg: For andre gang var jeg på en fantastisk matreise til Aix-en-Provence og Cassis. Første gang gitt turen til Nice.
Opplegget var i regi av ByK og Charlotte & Co og med meg hadde jeg 11 matglade damer, samt flinke Charlotte Lotherington Molstad
som bor i Nice og som var vår hyggelige og kunnskapsrike guide under hele turen. Her er en liten oppsummering av noe av det vi gjorde på turen:
Mattur til Provence Og her kan du lese om opplegg med Marianne Kolstø som guide, året før: Mattur til Nice

Juni 2016 – Rubicon TV´s  Mesternes Mester, sesong 7 ble spilt inn i Menton, Roquebrune, Monaco, Èze sur mer og Beaulieu-sur-mer.
Charlotte & Co var den heldige lokale medspiller i denne svært folkekjære programmet. 1.1 millioner seere, en publikumsrekord!

  

Vi har også vært medhjelpere ved innspilling av Monsterfilms 4-stjerners middag, med lokale tips og arrangement for at programmet skulle få en riktig lokal vinkling på mat, vin og aktiviteter.

Vi har, gjennom kjente agenter i Norge utført et flott utvalg firmaturer for bl.a IT-firmaer som Crayon, Computas, Nucleus, Pearl med fler.
I over 15 år har vi nå jobbet hardt for å få hvert eneste arrangement til å fungere knirkefritt og med masse innhold. De siste årene har gått slag i slag med kunder som Posten, Telenor, Block Watne, Euronics, Gjensidige, Storebrand med fler.

Vi   jobber nærmest utelukkende via samarbeidspartnere og agenter i Norge, og har etter mange år som fastboende en god forståelse for hva norske kunder ønsker på den franske riviera!

April 2015 – NXT reklamebyrå / a2n, Oslo

Hei – det ble nok en suksess med en smak av det gode liv!
Takk for en flott tur. Vi fikk en herlig smak av den franske rivieraen og deilige Provence – alt på en dag.
Vi dro fra vakre Cannes, via Juan Les Pins,  Cap d` Antibes,  Antibes og gamlebyen, Picasso-musset, byvandring og markedet i Antibes der vi avsluttet med milliardærkaia i Antibes lukseriøse båthavn – for noen båter. En virkelig smak av den franske rivieraen. Videre gikk turen til en smak av Provence og Les Arcs med lunsj på Le Logis de Guetteurs (for en lunsj og for et sted) i vakre omgivelser med ro for sjelen. Vi avsluttet på  fantastiske og imponerende Chatau Le Broc for omvisning og vinsmaking. Dette ble virkelig en smak av det gode liv i Provence.
Charlotte får våre varmeste anbefalinger da hun alltid leverer varene!
Takk til Charlotte som hadde designet en flott tur med en smak av det gode live på den franske rivieraen/Provence!

April 2015 – Delaval og Felleskjøpet via Quest Travel, Oslo
75 personer – Nice og omegn:
Hei  – det ble suksess! Takk for fin hjelp med reisen til Nice, det aller meste fungerte helt topp og vi hadde en meget godt fornøyd gjeng med oss hjem. Spesielt takk til Marianne og Charlotte – de er helt rå!!

Nortronic, Stavanger 
Vi takker for et supert opplegg i Nice. Alt gikk på skinner, og Kari var et funn som guide. Alle MEGET fornøyd med opphold, mat, kokkekurs, turopplegg, alt! Tusen takk!

NXT reklamebyrå, Oslo
Dette var en Nice tur på alle mulige måter, og det er også særdeles hyggelig å høre at alle storkoste seg i helgen 🙂 
Det har ikke manglet på opplevelser og impulser langs den franske rivieraen, samtidig som vi faktisk nok har hatt egentid. Ikke uenig i at dette er den klart beste turen av mange flotte nxt turer. En stor takk til Charlotte som hadde designet en kvalitetspakke tilpasset oss, og hun var svært delaktig i at dette ble terningkast seks 🙂 Takk til deg Charlotte!

Peugeot Norge / Jentetur til Rivieraen 
Takk for sist alt var bare helt fantastisk! Vi kan ikke få takket deg nok for det du gjorde for oss, og alt du ga av deg selv, for å gjøre turen til en opplevelse for oss 11 damene.
I går hadde vi en fin dag på blomstermarkedet og i Gamlebyen samt en
spasertur på Promenaden langs havet. Vi ble hentet som avtalt på hotellet og flyturen gikk som planlagt. Tusen takk for fine bilder, og vi håper å få en fin samling med bilder fra jenteturen til slutt. Ønsker deg og dine alt godt, og vi håper at vi sees igjen ved en annen anledning. 
PS. Send informasjon når du planlegger turer som du mener kan være interessant for oss både med eller uten ektemenn. Hilsen Berit Waal, Oslo

Toyota Norge / Event-firma Incentiva, Oslo 
I samarbeid med Incentiva (www.incentiva.no) ble Toyotas lansering av den nye RAV4 arrangert i Monaco i januar. Nærmere 400 personer ble invitert til en storslagen opplevelse med gedigen bil-lansering, aktiviteter, underholdning og en full meny av opplevelser.
Anders Stenberg AS – jan 06 
Hei Charlotte & Marianne, jeg vil på vegne av alle oss i Anders Stenberg AS takke for den fine gaven vi fikk av dere. Et lite minne fra Antibes, eller hva Marianne? Vi vil også takke for en fantastisk morsom og flott tur. Dette er en tur vi kommer til å leve lenge på. En av gutta kalte det « Paradis ». Kan hende vi sees igjen. Stor klem fra oss alle.

Via Travel 2005
Kunden var « 200% » fornøyd med sin tur. De var meget fornøyde med hotell, restauranter etc. De sa at Marianne var den beste guiden de noensinne hadde hatt og at alle var blitt glade i henne!
Så STOOOOR TAKK for kjempefin service; det er supert å høre at alt fungerer og at kunden er happy! Hilsen Maj, VIA Travel Hamar

Microsoft Norge
I forbindelse med at MSN sponset Cannes Cyber Lions Awards hadde vi invitert med oss kunder til å delta på begivenheten. Dagen før det offisielle programmet startet ønsket vi å gjøre noe spesielt for våre gjester og kontaktet Charlotte. Hun skreddersydde et opplegg for oss, tilpasset våre behov og gjester, og guidet oss personlig hele dagen. Programmet hun hadde satt sammen, kombinert med hennes personlige entusiasme og engasjement, har en betydelig del av æren for den tilfredshet våre gjester uttrykte i etterkant av turen. Jeg håper vi får anledning til jobbe sammen også ved neste års arrangement!” – Johan Fredrik Høvås, Marketing Manager MSN Norge

KFO, Oslo
Jeg vil bare hilse og takke for et godt opplegg du/dere laget for oss mens vi var i Nice! Fra vår side var det en suksess at vi valgte deg og opplegget ditt. Vi ville høyst sannsynlig tilbragt mesteparten av fritiden på « kafeer i bakgatene », mens vi nå fikk innblikk kultur og historie vi ikke ante eksisterte. Takk, igjen og på gjensyn! Kommunes Fellesorganisasjon – Arne Fagervold – Drifts og personalsjef

AGROreiser
Vi ønsker å gi tilbakemedling om at vi var meget godt fornøyd med guiding, likeså med lunsj både i Avignon og Monte Carlo. Marianne – du tok forsamlingen med storm !! Alle (inkl. bussjåfør) syntes du gjorde en meget god jobb. 

Vi håper virkelig at vi får mulighet for å få til flere turer og det er i hvert fall sikkert, at vi kommer til å anbefale dere til våre kontakter. Agroreiser- Grete E.Torpen

Well Diagnostics
Ville bare takke for et flott opplegg i Nice. Den korte innføringen vi fikk av deg på lørdag gjorde at vi på en grei måte tok oss frem i Nice de påfølgende dagene. Restaurantanbefalingene var gode, og vi spiste og drakk godt under hele oppholdet.

Jan Petter kunne virkelig sitt fag og vi hadde en kjempefin tur ut til Chateau Bellet på mandag. På kvelden var vi i Cave Bianchi og det var en kjempeopplevelse. Vinen vi fikk smake var god, Franco var en underholdenede og interessant person. Når en gruppe mennesker som oss skal til et stedvi ikke har så god kjennskap til og være der noen få dager er det av stor betydning at vi kan få litt bistand i å planlegge. Dette har du gjort kjempebra og vi ser frem til å kunne besøke Nice igjen ganske snart.

Termomarin, Sandefjord
Tusen takk for en flott gjennomført helg i Nice! Som du sikkert forstod hadde vi det kjempefint alle fem. Vi følte at vi fikk sett og opplevd mye! Middagen på Le Petit Maison var perfekt – kjempemat og vertinnen var i sitt ess – hun avsluttet middagen til et engelsk selskap med å helle champagne over jubilanten. Så du hadde helt rett – hun ER sprø! Hotellet var også et godt valg. Hyggelig betjening, god frokost, stille strøk og nydelig interiør. På vegne av alle oss – tusen takk for at dere gjorde Nice-helgen vår uforglemmelig! Tormod Bekken, salgsansvarlig

Borg Havn, Fredrikstad
Jeg vil også gjerne på vegne av oss alle takke så mye for flotte dager og kjempefin guiding. Utenom det faglige så var vi alle enige om at du var et skikkelig sjarmtroll og gledesspreder som vi alle, uansett kjønn og alder, ble veldig glad i. Hvis jeg får styret med på en tur i 2004, kontakter jeg deg igjen. Gunnar Umbach og oss andre. Reidun Aas Johansen

Carat, Oslo
Hei og takk for sist, vi hadde en utrolig fin tur. Du er dyktig og vi skal anbefale deg til venner og kjente. utflukten lørdag var flott, og veldig hyggelig. Det er et sted vi aldri hadde funnet på egenhånd. Terje Vold

Batteriretur via Transprovence
Dere hører sikkert direkte fra Batteriretur, men jeg ville i alle fall overbringe siste nytt: Snakket med Ellen og hun var overbegeistret og skrøt veldig av dere. At dere var så hjelpsomme og flinke og
serviceinnstilte og var der hele tiden osv. osv. At været var så bra, og maten så god og gamlebyen så fin og Café de Paris så nydelig osv. osv. Fikk også en mail fra Frode Hagen som var like overveldende. Så dere må ha gjort en kjempejobb der nede. Takk for det og for det gode samarbeidet! Liv Klyngsøyr Transprovence
Fra Frode Hagen, Batteriretur: Jeg takker så meget for et perfekt gjennomført arrangement.Dere er jo så dyktige.

Lexmark Norge
Jeg vil takke deg og Sylvi-Ann på det varmeste for et utrolig godt opplegg. Bussen kom og gikk når den skulle, restaurantene var åpne både da vi kom og da vi gikk, hotellet var helt strøkent og byen var nyvasket. Jeg har skrevet reiseregninger i dag, og summene var helt iht programmet. Leit med regnet lørdag, men vi kommer tilbake!

Totalreform, Oslo
Vår tur til Nice ble et meget bra arrangement. Vi takker for gode råd og god service under oppholdet. Middagen første kvelden var kjempebra. Båtturen var perfekt og servicen fra crewet ombort overgikk vår forventninger, når i tillegg solen strålte fra klar himmel mitt mellom regnbygene var livet verdt å leve. Monaco-kvelden ble også veldig bra med flott restaurant, Casino, og diskotek. Fredagen fin med besøk i Cannes og St. Paul de Vence. Du kan jo spørre på dine venner fra restauranten den siste kvelden i Nice hvordan fredagen forløp? Det tok helt av! De fleste av oss ble frelst hva gjelder The French Riviera.

Nissan Norge, Drammen
Nissan Norge AS har nylig gjennomført et firedagers arrangement i Nice for samtlige norske Nissan forhandlere med ledsagere 31/1-3/2 2002. Arrangementet var en kombinasjon av faglig oppdatering og konferanse, introduksjon av nye Nissan Primera samt sosialt samvær og felles motivasjon. Under planleggingen ble det tidlig klart at man ville trenge en stedlig koordinator for å gjennomføre et omfattende program for til sammen 120 mennesker. Vi lykkes etter anbefalninger å komme i kontakt med Charlotte Molstad og hennes samarbeidspartner Sylvie-Ann Vestrum på et tidlig tidspunkt. Etter en grundig briefing av våre planer og budsjetter for arrangementet i november sist år, har det vært jobbet i et tett samarbeide med Charlotte og Sylvie-Ann med jevnlig oppfølging. Valg av hoteller, restauranter, menyer, konferansefasiliteter, utflukter, all øvrig transport og faktisk helt ned til faglig programplanlegging har vært gjort på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi har mottatt fra Nice. Undertegnede arrangementansvarlig hadde en gjennomgang på stedet fire uker før arrangementet skulle finne sted og følte allerede på dette tidspunkt at alt var under kontroll.
Etter gjennomføring er de kun én mening om arrangementet. Alt fungerte knirkefritt og til samtlige deltageres fulle tilfredshet. I tillegg nevnes at alt ble gjennomført innenfor de økonomiske rammer som var skissert på forhånd. Vi gir Charlotte Molstad og Sylvi-Ann Vestrum våre varmeste anbefalinger for tilsvarende arrangement. Med hilsen Knut Borgen, arrangementansvarlig, og Tor Erling Halvorsen, Administrerende direktør, Nissan Norg

 

El-grossisten, Sandefjord
Ønsker å takke for all bistand i forbindelse med vårt arrangement i april 2002. Dere gjorde en utmerket jobb med alle dine valg avspisesteder og steder vi besøkte. Det var 20 meget fornøyde personer som kom hjem til Vestfold mandag kveld etter 4 uforglemmelige døgn på Rivieraen.